Bezorging

Onze maaltijdpakketten worden verzonden via PostNL. Wij maken gebruik van een speciaal ontwikkelde 4 laags isolatieverpakking, waardoor het pakket gegarandeerd bevroren aankomt. De verzenddagen zijn van maandag tot en met donderdag, zodat jouw pakket altijd binnen 48 uur geleverd wordt. Wij hanteren een levertijd van 1-2 werkdagen, 98% wordt binnen 24 uur geleverd.

Bezorgen (thuis, werk etc.)

Kies voor uw thuisadres wanneer u zeker weet dat u of iemand anders thuis is op de dag van bezorging. Wij hebben geen invloed op de tijdvakken waar u uit kunt kiezen. PostNL bezorgt ook soms na kantoortijden, kiezen voor afleveren op uw werk is daarom niet altijd verstandig en op eigen risico.

Datum kiezen
U kunt zelf een datum een week van te voren kiezen! Zo hoeft u niet de dag voor de levering pas te bestellen. Bestelt u voor 15:00 uur op de aangegeven dagen dan is het mogelijk de datum van de volgende dag te kiezen.

Tijdsindicaties
U kunt niet alleen de dag kiezen, maar ook meteen de tijdindicatie zien. Erg handig om meteen te kunnen bekijken of u dan thuis bent of voor ophalen moet gaan. Let op: deze tijdindicaties kunnen soms een afwijking hebben.

Tip voor thuisadres
Mag het pakket ook bij de buren bezorgd worden? Vermeld dit dan bij bestelnotities tijdens het bestellen, dan plakken wij een extra sticker op de doos met aanwijzingen voor de postbezorger! Niet mogelijk i.c.m. ochtend/avondlevering/alleen huisadres.

Afhalen (PostNL locatie)

Een PostNL locatie kiezen is ontzettend handig voor wanneer u niet zeker bent van de tijdindicatie op eigen adres. Zo kunt u met deze ophaal mogelijkheid pakketten bv. bij een supermarkt of tabakswinkel dicht bij u in de buurt laten leveren en vaak zelfs tot 21:00 in de avond het pakket ophalen. De dichtstbijzijnde PostNL locatie wordt automatisch weergegeven.