Digitale cadeaubon van Muscle Meals

Van € 25,00

Aan € 200,00

€ 25,00

Uniek cadeau voor sportliefhebber!

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een sportliefhebber? Overweeg dan een cadeaubon van Muscle Meals, zodat hij of zij heerlijke maaltijden bij ons kan bestellen, mooie accessoires of supplementen! Met een Muscle Meals-cadeaubon kan er genoten worden van heerlijke en voedzame maaltijden. Elke maaltijd bevat de juiste verhouding van eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten om sporters/atleten te helpen hun prestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken. De Muscle Meals-cadeaubon is beschikbaar in verschillende bedragen, zodat je zelf kunt kiezen hoeveel je wil uitgeven.

  • Kies zelf het bedrag;
  • Met een Muscle Meals-cadeaubon hoeft de ontvanger zich geen zorgen te maken over het plannen, kopen of bereiden van gezonde maaltijden;
  • Plan de verzending per e-mail;
  • Superleuke en motiverende teksten;
  • De beste verrassing!
Wil je een fysieke cadeaukaart versturen of wil je het liever digitaal houden?
Je naam
Naam ontvanger
E-mail ontvanger
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

De juiste sportmaaltijden die passen bij jouw doelstellingen

De maaltijden van Muscle Meals zijn speciaal ontworpen voor sporters en bevatten de juiste verhouding van eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten om atleten te helpen hun prestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken. Daarnaast zijn de maaltijden ook zeker geschikt voor als je zonder specifieke sportdoelstellingen, op zoek bent naar een gezonde maaltijd! Met een Muscle Meals-cadeaubon kan de ontvanger kiezen uit een breed scala aan maaltijden, supps en accessoires die passen bij hun persoonlijke smaak en voedingsbehoeften.

Portie Grootte:

vanaf €10