Hoe werkt het?

Bereiden en verpakken

De ingredi├źnten van onze maaltijden worden met zorg samengesteld en bevatten voedingswaarden die helpen bij het behalen van het door jou gestelde doel. Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid en bevatten geen e-nummers en conserveringsmiddelen. Ook werken wij uitsluitend met vrije uitloop kip, vezelrijke zilvervliesrijst. Wij vriezen de maaltijden direct na het bereiden in op minimaal -24 graden, zodat de versheid gegarandeerd blijft.

 

 

Bezorgen

Onze maaltijdpakketten worden verzonden met een speciaal ontwikkelde 4-laags isolatieverpakking, waardoor jouw pakket gegarandeerd bevroren aankomt. Onze verzenddagen zijn van maandag tot en met donderdag, zodat jouw pakket altijd binnen 48 uur geleverd wordt. Wij hanteren een levertijd van 1-2 werkdagen, 98,2% wordt binnen 24 uur geleverd. Kies je ervoor om het pakket af te halen? Zorg ervoor dat het pakket zo snel mogelijk wordt opgehaald op de desbetreffende locatie, houd hiervoor de track&trace code in de gaten. Er kan zelf aangeven worden wat voor jouw de gewenste bezorgdag is.

 

Aanschuiven

Onze maaltijden zijn maximaal 3 maanden houdbaar in de vriezer. De houdbaarheidsdatum staat op het product vermeld. Na het ontdooien zijn de maaltijden 3 dagen houdbaar in de koelkast. Wij raden je aan om de maaltijden eerst in de koelkast te laten ontdooien alvorens deze 2,5 minuten op te warmen in de magnetron. Bevroren maaltijden dienen 5 minuten opgewarmd te worden. Houd tijdens het opwarmen de deksel er op om een droge maaltijd te voorkomen. Eet smakelijk!