Annuleren & Garantie

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de garantievoorwaarden van Muscle Meals.

Wettelijke garantie

Voor alle producten die je bij Muscle Meals besteld, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat wij in staan voor de kwaliteit van onze maaltijden en de kwaliteit conform de redelijke verwachting is. Wanneer je een bestelling ontvangt waarbij dit niet het geval is, zorgt Muscle Meals zo snel mogelijk voor een passende oplossing.

Garantieprocedure

Wanneer je een bestelling hebt ontvangen die niet conform verwachting is kan je contact opnemen met onze klantenservice voor verdere afhandeling. Vermeld hierbij je bestelnummer en voeg eventueel foto’s toe mocht dit van toepassing zijn op je klacht.

Herroepingsrecht

De normale wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen bedenktijd is niet van toepassing op voedingsmiddelen besteld bij Muscle Meals, omdat het hier gaat om producten met een beperkte houdbaarheid. Mocht de bestelling niet conform redelijke verwachting zijn dan kun je een garantieprocedure starten via onze klantenservice. Voor non-food producten die zijn besteld bij Muscle Meals, geldt de wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen, hier alle informatie met betrekking tot je herroepingsrecht voor non-food bestellingen. Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de non-food aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Bestelling annuleren

Heb jij een bestelling geplaatst in wil je deze annuleren? Dat kan zolang je bestelling nog niet is meegegeven aan PostNL, neem zo snel mogelijk contact met ons op en vermeld je bestelnummer. Omdat we met producten werken die gekoeld geleverd worden en een beperkte houdbaarheid hebben kunnen we bestellingen die zijn meegegeven aan PostNL niet meer annuleren.