Informatie over vlees

De hoogste kwaliteit vlees.

Kipfilet en dijvlees

De kipfilet en dijvlees door Muscle Meals verwerkt is afkomstig uit Europe (Nederland, Oekraïne, Polen). Zij zijn BRC-klasse A gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle strikt opgestelde kwaliteits- en veiligheidseisen binnen de EU.De kwaliteit van onze kipfilet en dijvlees is verzekerd doordat onze partners de complete keten zoveel mogelijk in eigen beheer houden; van het verbouwen van het graan, het produceren van diervoeding, opfok van de kippen tot Halal slachten en verwerken. Wij hebben onze kip met uiterst zorgvuldigheid uitgekozen. Microbiologisch is de kip uitstekend. Deze lab test is hier te downloaden: Vlees Rapport (kip) Microbiologisch onderzoek. Hygiënische gecertificeerde kwaliteit: Halal geslacht, direct schoongemaakt en verpakt. Let op: omdat de marinade van Kip Teriyaki witte wijn bevat is het daardoor niet halal

Halal certificaat 1
Halal certificaat 2
Halal certificaat 3
Halal certificaat 4

Rundvlees

Het rundergehakt dat wordt gebruikt is afkomstig uit Ierland. De runderen in Ierland staan liefst acht à negen maanden per jaar in de wei en scharrelen hun eigen ‘natuurlijke’ kostje zo bij elkaar.Waar runderen in veel landen worden bijgevoederd met granen,om ze zwaarder te maken,is dit in Ierland minder het geval. De combinatie van een grasdieet en volop lichaamsbeweging zorgt bij runderen voor een mooie en intense vleessmaak, daarnaast voor een vlees dat perfect past in een verantwoord consumptiepatroon.

Onze rundertartaar (beef) is niet Halal geslacht, maar wel microbiologisch getest, zie de lab resultaten hier: Vlees rapport (rund) Microbiologisch onderzoek.

Bekijk onze FAQ voor verdere dieet informatie of neem contact op met onze klantenservice.