Klachten

Hoe weet ik of mijn producten bevroren zijn?

Wij verzenden onze maaltijden in een ''mobiele'' vriezer met droogijs. Hierdoor blijven de maaltijden tot wel 3 dagen na verzending bevroren. In tegenstelling tot water, is voeding niet met -1°C ''keihard'' bevroren, dit gebeurt pas bij -18°C. Het kan dus zijn dat je ontvangen maaltijden niet ''keihard'' bevroren zijn, maar wel bevroren. Dit merk je bijvoorbeeld als de zijkanten een beetje ingedrukt kunnen worden. Dit is al mogelijk bij een temperatuur van -12°C.

Mocht je twijfelen, neem dan gerust contact op via ons klachtenformulier met je gegevens, ordernummer en een foto/video als bewijs van de producten. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. Het is belangrijk dat je binnen 72 uur na ontvangst van je bestelling contact met ons opneemt, anders komt de garantie te vervallen.

Problemen met bestelling

Je hebt je bestelling met sportvoeding ontvangen, maar je bent toch niet helemaal tevreden.
In dit geval kan je een bericht sturen via ons klachtenformulier met je gegevens, ordernummer en een foto/video als bewijs van je pakket en producten. Zonder foto- of videomateriaal kunnen wij je vraag/klacht helaas niet in behandeling nemen.

Het is belangrijk dat je binnen 72 uur na ontvangst van je bestelling contact met ons opneemt, anders komt de garantie te vervallen. Na ontvangst van je mail zullen wij deze aandachtig onderzoeken en een passende oplossing aanbieden.