Muscle Meals Athletes

Aangenaam wij zijn Muscle Meals, het sportmaaltijden merk van Nederland.

 

Samen doelen halen

Wij creëren gezonde, gevarieerde en verse maaltijden om sporters te ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Of dit nu afvallen, droog trainen of spieren opbouwen is, wij staan klaar voor elke sporter!

Nederland en België motiveren

Wij zijn op een missie: gezonde sportvoeding beschikbaar maken voor iedereen. Om dit doel te behalen, hebben we jouw hulp nodig! Jij bent een atleet, sportinfluencer, personal trainer of gezondheidsprofessional die zijn of haar bereik op een positieve manier inzet. Samen maken we Nederland en België een stukje gezonder en motiveren we iedereen om zijn of haar doel te behalen.

Muscle Meals Athletes

Onze partners zijn niet zomaar partners, ze heten Muscle Meals Athletes en we zijn trots op ze.
Als Muscle Meals Athlete profiteer je van:

  • Een unieke kortingscode voor jouw volgers en netwerk
  • Commissie over de opbrengst van jouw kortingscode
  • Gratis maandelijkse maaltijden, supplementen en merchandise
  • Exposure via onze kanalen
  • Een samenwerking waarbij we investeren in gezamenlijke groei

 

Alle sportvoeding op 1 plek

Bij onze shop vind je niet alleen lekkere maaltijden, maar ook de krachtige supplementen, eiwitrijke snacks en gave merchandise. Hiermee heb jij alles in huis voor het behalen van jouw sportdoel!

Word partner!

Ben jij enthousiast en wil je graag een samenwerking starten? Stuur een bericht naar partners@musclemeals.nl met jouw verhaal, social media kanalen en motivatie. We spreken je snel!

 

Affiliate partner via Daisycon

Wij werken via het affiliate platform Daisycon. Via Daisycon kan je eenvoudig marketingmateriaal downloaden, je transacties monitoren en krijg je je commissie uitbetaald. Ben je al bekend met Daisycon en wil je je aanmelden als partner? Dat kan via deze link. Verder zijn er de volgende voordelen:

  • Hoog gemiddeld conversiepercentage: +5%
  • Hoge orderwaarde: +90 euro
  • Gratis introductiepakket t.w.v. 50 euro (bij 10 sales in de eerste maand)
  • Exposure via onze kanalen
  • Een product promoten dat mensen helpt met het behalen van sportdoelen

 

 

 

 

Op een missie

Van je passie je werk maken, dat is het verhaal van Joey Snijders (oprichter van Muscle Meals). Wat begon als het preppen van maaltijden voor vrienden en familie, is uitgegroeid tot hét sportmaaltijden bedrijf van Nederland. Als fanatieke sporter en ondernemer zet hij zich dagelijks in voor zijn doel: gezonde sportvoeding beschikbaar maken voor iedereen.