Muscle Nutrition - Muscle Bomb Pre-Workout - 30 doseringen

Vanaf € 24,95
Op voorraad
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Muscle Bomb - Pre-Workout is voor sporters die op zoek zijn naar de beste fysieke prestaties. Muscle Bomb voorkomt vermoeidheid voor de zwaarste oefeningen, bevordert een uitzonderlijk herstelvermogen tussen series en zorgt ervoor dat je de oefening langer kunt volhouden.

  • Laag in suiker en laag in vet.
  • Exclusieve formule met gepatenteerde ingrediënten voor meer prestatie!
  • Geen crash achteraf.
  • Intense toename van fysieke prestaties.
  • Toename van spierpomp!
  • Vertraagt de vermoeidheid aanzienlijk.
  • Voorkomt de opbouw van melkzuur.
4,6 +2300 reviews
Maak eerst een productkeuze
4,6 +2300 reviews

Muscle Bomb Pre-Workout is voor sporters die op zoek zijn naar de beste fysieke prestaties.

Muscle Bomb voorkomt vermoeidheid voor de zwaarste oefeningen, bevordert een uitzonderlijk herstelvermogen tussen series en zorgt ervoor dat je de oefening langer kunt volhouden.

Met slechts één dosis merkt u het enorme vaatverwijdende effect, het bereiken van de grootste spier congestie, gecombineerd met het stimulerende effect dat een ongeëvenaarde focus produceert. Muscle Bomb is een sterk geoptimaliseerde pre workout formule waarbij kwaliteit en werkzaamheid voorop staat.

AANBEVOLEN GEBRUIK:
Neem naast uw dagelijkse voeding 1 portie (10 gram) per dag. Meng 10 gram met ongeveer 300 ml water. Neem ongeveer 30 minuten voor het uitvoeren van een activiteit.
Het wordt aanbevolen om dit product in een shaker / blender te mengen.

Waarschuwing: Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Bevat absorptie zakje om de kwaliteit van het product te waarborgen. Niet innemen of openen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.