Muscle Nutrition - Muscle Mass - 30 doseringen

Vanaf € 38,95
Op voorraad
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Muscle Nutrition - Muscle Mass een weightgainer welke doet wat het moet doen en dat zo simpel mogeljk? Dat was de opdracht bij de ontwikkeling van Muscle Mass. Met de focus op ingrediënten die massa groei bevorderen is Muscle Mass geformuleerd. Uitermate geschikt voor mannen en vrouwen die te maken hebben met een hoge spijsvertering of die op zoek zijn naar een eiwitproduct dat massagroei bevordert.

  • Draagt bij aan de groei in massa.
  • Hoog gehalte aan BCAA aanwezig.
  • Bevat ruime hoeveelheid complex koolhydraten.
  • Ruim hoeveelheid eiwitten uit verschillende bronnen.
  • Bron van energie.
4,6 +2300 reviews
Maak eerst een productkeuze
4,6 +2300 reviews

Muscle Nutrition - Muscle Mass een weightgainer welke doet wat het moet doen en dat zo simpel mogeljk? Dat was de opdracht bij de ontwikkeling van Muscle Mass.

Met de focus op ingrediënten die massa groei bevorderen is Muscle Mass geformuleerd. Uitermate geschikt voor mannen en vrouwen die te maken hebben met een hoge spijsvertering of die op zoek zijn naar een eiwitproduct dat massagroei bevordert. Onze Weight Gainer is rijk aan complexe koolhydraten en bevat een vitaminecomplex en een flinke dosis magnesium en calcium. Geheel vrij van acelfaam.

AANBEVOLEN GEBRUIK :
Neem naast uw dagelijkse voeding twee keer per dag 2 maatscheppen (100 gram). Meng 100 gram met ongeveer 500 ml water of melk. Het wordt aanbevolen om dit product in een shaker / blender te mengen.

Waarschuwing:
Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Na openen goed sluiten. Koel (<25 graden), droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.