Muscle Nutrition - Muscle Night Micellar Casein - 30 doseringen

Vanaf € 26,95
Op voorraad
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Muscle Nutrition - Muscle Night is in de basis een micellar casein. Onze Muscle Night zorgt voor een langzame en gestage afgifte van aminozuren in vergelijking met andere eiwitsoorten, waardoor het bijzonder ideaal is om tussen de maaltijden door te gebruiken en voor het slapengaan, wanneer je vele uren niet zult eten.

Muscle Night kan tot 7 a 8 uur eiwitten verteren.

  • Tot 25 gram langzaam verteerbare eiwitten.
  • Verhoogd niveau van aminozuren.
  • Anti-katabool effect omdat het de eiwitafbraak vermindert.
  • Natuurlijke volle smaak.
  • Klontert niet en mixed gemakkelijk.
  • Vrij van smaakversterkers.
4,6 +2300 reviews
Maak eerst een productkeuze
4,6 +2300 reviews

Muscle Nutrition - Night Protein is in de basis een micellar casein. Een eiwitbron welke gecategoriseerd wordt als langzaam verteerbare eiwitbron. 

Onze Muscle Night zorgt voor een langzame en gestage afgifte van aminozuren in vergelijking met andere eiwitsoorten, waardoor het bijzonder ideaal is om tussen de maaltijden door te gebruiken en voor het slapengaan, wanneer je vele uren niet zult eten.

Night Protein kan tot 7 a 8 uur eiwitten verteren.

AANBEVOLEN GEBRUIK :
Neem naast uw dagelijkse voeding 1 tot 3 porties (30 gram) per dag. Meng 30 gram met ongeveer 300 ml water of melk. Het wordt aanbevolen om dit product in een shaker / blender te mengen.

Waarschuwing:
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Na openen goed sluiten. Koel (<25 graden), droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.