Muscle Nutrition - Muscle Whey - 30 doseringen

Vanaf € 27,95
Op voorraad
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Muscle Nutrition - Muscle Whey is een hoogwaardig whey concentraat met een eiwitpercentage van ongeveer 80%. 

  • 100% puur whey concentraat.
  • Geen extra toevoegingen.
  • Natuurlijke volle smaak.
  • Klontert niet en mixed gemakkelijk.
  • Laag in vet, suiker en koolhydraten.
  • Vrij van smaakversterkers.
4,6 +2300 reviews
Maak eerst een productkeuze
4,6 +2300 reviews

Muscle Nutrition - Muscle Whey is een hoogwaardig whey concentraat met een eiwitpercentage van ongeveer 80%. Door toevoeging van aroma's en eventuele toevoegingen om de mengbaarheid en smaak te verbeteren, daalt het eiwitpercentage met enkele procenten. Naast eiwit bestaat whey concentraat ook uit koolhydraten, voornamelijk door lactose en vet. 

Whey concentraat staat vooral bekend om zijn rijkere smaak en goede mengbaarheid. Dit komt omdat in tegenstelling tot Whey Isolate welke van melk wordt gemaakt, Whey Protein gemaakt wordt van kaas.

Een ideale aanvulling op je dagelijkse dieet en op elk moment van de dag te nuttigen.

AANBEVOLEN GEBRUIK :
Neem naast uw dagelijkse voeding 1 tot 3 porties (30 gram) per dag. Meng 30 gram met ongeveer 300 ml water of melk. Het wordt aanbevolen om dit product in een shaker / blender te mengen.

Waarschuwing: Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Na openen goed sluiten. Koel (<25 graden), droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.