Muscle Nutrition - Muscle Whey

Vanaf € 27,95
Op voorraad

Meer spieropbouw met Muscle Whey van Muscle Meals

Muscle Whey van Muscle Meals is een hoogwaardig eiwitpoeder dat speciaal is ontworpen om te helpen bij het opbouwen van spieren en het herstellen van spierweefsel na een intensieve training. Dit product bevat een zuivere wei-eiwitconcentraat, wat zorgt voor een snelle opname en optimale spijsvertering van de eiwitten.

Ga voor onze Whey, omdat:

  • Verkrijgbaar in meerdere lekkere smaken;
  • Hoogwaardige eiwitbron;
  • Laag in koolhydraten en vetten;
  • Suikerarm en geen extra toevoegingen;
  • Rijk aan BCAA's, in het bijzonder hoog in Leucine;
  • Gemakkelijk te mixen, klontert niet!
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
Maak eerst een productkeuze

Verhoog je spiermassa, verbeter je spierkracht!

Het gebruik van Muscle Nutrition - Muscle Whey van Muscle Meals kan helpen bij het verhogen van de spiermassa, het verbeteren van de spierkracht, het versnellen van het herstel na de training en het verminderen van spierafbraak. Muscle Whey is idealiter geschikt als je op zoek bent naar een eiwitbron welke hoog in eiwitgehalte is en laag in vet en suikers. Whey Isolate valt ook onder de categorie snel opneembare eiwitten. Muscle Nutrition - Whey Isolate is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder vanille, chocolade en aardbei, die allemaal heerlijk zijn én gemakkelijk te mengen zijn met water of melk.

Muscle Whey is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder chocolade, vanille en aardbeien, zodat er voor iedereen een smaak is die bij hun voorkeur past. Zorg voor de nodige eiwitten voor een beter en sneller spierherstel. Muscle Whey bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen, waardoor het een gezonde en natuurlijke keuze is voor mensen die hun lichaam op de beste manier willen voeden.

Neem naast je dagelijkse voeding 1 tot 3 porties (30 gram) per dag. Meng 30 gram met ongeveer 300 ml water of melk. Het wordt aanbevolen om dit product in een shaker / blender te mengen.

Portie Grootte:

908 gr.