Over ons

Hi daar! Leuk dat je meer wilt weten over Muscle Meals. Mijn naam is Joey Snijders en ik ben de oprichter en eigenaar van dit mooie bedrijf.

 

Op een missie

Wij zijn het sportmaaltijden merk van Nederland. Dagelijks creëren we verse maaltijden om sporters te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Gezonde voeding voor iedereen

Dat doen we niet zomaar, wij zijn namelijk op een missie: gezonde voeding voor iedereen beschikbaar maken. Dit is onze brandstof; zowel voor, tijdens als na je training. Benieuwd naar mijn verhaal? Lees het hieronder!

Waar het begon

Mijn verhaal begint bij een passie, namelijk voor bodybuilding. Om mijn ambities binnen deze sport waar te maken, moest ik zelf gezonde en eiwitrijke maaltijden gaan maken. Wat bleek: ik vond het preppen van maaltijden erg leuk en probeerde te variëren. Wekelijks postte ik de meal prep foto's op Facebook en op een gegeven moment kreeg ik veel aanvragen om maaltijden te maken.

 

Bezorgen met de Renault Clio

Geloof het of niet, mijn eerste bestellingen leverde ik zelf in de Renault Clio van m'n opa! Langzamerhand nam deze hobby toch serieuze vormen aan en was een webshop de volgende stap. Muscle Meals was geboren! Wat is jouw doel en ambitie?

Van vriendendienst naar 1100 m2 bedrijfsruimte

Inmiddels zijn de tijden van het bezorgen in de Renault Clio en het zelf maaltijden bereiden verleden tijd. We hebben nu een professionele gaarkeuken, een steeds groter wordend team met 25 enthousiaste medewerkers en een netwerk van Muscle Meals Athletes.

Wel ben ik nog nauw betrokken bij het bedenken van nieuwe maaltijden (dit blijft toch een passie) en ben ik daarnaast dagelijks bezig met het uitwerken van nieuwe plannen en het verbeteren van onze service. Samen met ons team werken we vanuit het Muscle Meals hoofdkwartier hard om onze klanten te supporten bij het behalen van hun sportdoel.

Supporter van jouw doel

Wij zijn er voor elke sporter: van beginner tot aan de professional. Wat we namelijk geleerd hebben, is dat elke sporter een ander doel heeft. Onze maaltijden zijn daarom perfect afgestemd op verschillende categorieën: spiermassa aankomen, droog trainen, conditie opbouwen en afvallen. Wat je doel ook is, jij hebt het in je om dit te bereiken!.

 

Meal prep waar je echt zin in hebt

Of je nu wel af en toe vlees heet, vegan bent, liever kiest voor Halal vlees of gek bent of vis, wij maken meal prep maaltijden voor iedereen. Wat onze koks hierbij heel belangrijk vinden zijn: smaak (onze maaltijden zitten bomvol smaak), verse ingrediënten (het liefst uit Nederland) en voedingswaarden (afgestemd op één sportdoel).

Zelf koken of sporten

Wat ik als ambitieuze ondernemer merk, is dat je je tijd maar een keer kan besteden. Daarom gebruik ik onze bakjes ook zelf meerdere keren in de week: het scheelt me tijd. De tijd van het boodschappen doen en koken bespaar ik hiermee, wat ik weer kan stoppen in het doen van een workout of wat quality time met mijn familie.

 

Alle sportvoeding op 1 plek

Zoals je leest zijn we al een eind op weg om onze missie met heel Nederland en België te delen. Dit is slechts het begin: we zijn constant bezig met het maken van nieuwe maaltijden, het uittesten van krachtige supplementen en het ontwerpen van de meest gave Muscle Merch. Wij dagen je uit: zet vandaag een stap in het behalen van je doelen! Ik ben benieuwd: deel jouw verhaal met @musclemeals.nl en inspireer ons én elkaar.