Over ons

Wij zijn Muscle Meals; het sportmaaltijden merk van Nederland. Wij creëren gezonde, gevarieerde en verse maaltijden om sporters te ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Of dit nu afvallen, droog trainen of spieren opbouwen is, wij staan klaar voor elke sporter! 

Waar het verhaal begon

Joey Snijders | CEO

Muscle Meals is ontstaan uit een hobby van de eigenaar Joey Snijders, namelijk Bodybuilding. Al van jongs af aan is Joey erg fanatiek aan het sporten en stelt hij zichzelf ambitieuze doelen. Zo begon hij met preppen van maaltijden.

De resultaten bleven niet onopgemerkt en de maaltijden vielen in de smaak bij de mensen aan wie hij deze liet proeven. Ook op Facebook waar hij meal prep foto’s deelde kreeg hij veel reactie en uiteindelijk aanvragen.

Wat 7 jaar geleden begon als een hobby en een vriendendienst, is inmiddels uitgegroeid tot dé meal prep service van Nederland met een professionele horecakeuken en meer dan 1100 m2 bedrijfsruimte.

Voor elk sportdoel

Of je nu wilt afvallen, in spiermassa wilt aankomen, of wilt droog trainen, voor ieder doel is het belangrijk om de juiste voeding te kiezen. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan sportmaaltijden, supplementen en eiwitrijke snacks en drinks.

Onze maaltijden zijn zo gecreëerd dat ze precies datgene bevatten wat jij nodig hebt om jouw doel te behalen. Hierbij is gelet op de juiste voedingswaarden, zoals eiwitten, koolhydraten en (gezonde) vetten en het aantal calorieën. 

Kwaliteit boven kwantiteit

Voor ons is het bedenken en bereiden van goede sportmaaltijden een passie. We gaan een stapje verder dan alleen recepten voor sportmaaltijden koken en leveren, want de kwaliteit van onze producten staat altijd voorop.

Naast dat de maaltijden vers, snel en makkelijk zijn, is de smaak ook uitstekend en uitdagend. Wij hebben op dit moment meer dan 50 variaties, zo wordt het eten van sportmaaltijden nooit saai.

De voordelen van Muscle Meals

De juiste voedingswaarden in één maaltijd

Gezonde, verse en gevarieerde meal preps

Makkelijk en snel te bereiden

Ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding

Maandag t/m donderdag voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis (NL)

Uitgebreid assortiment met vlees, vis, kip en vegan maaltijden

 

Word partner van Muscle Meals

Mensen inspireren om gezond te eten, te bewegen en het beste uit hun zelf te halen. Dat kunnen we niet alleen. Daarom werken we graag samen met partners die hetzelfde doel als ons nastreven. Zo werken we al samen met onder meer FC Utrecht en diverse atleten en sportscholen.

  • Atleten en sportieve partners
    Ben jij enthousiast over ons merk en wil je ons graag binnen jouw community promoten, dat kan! Neem contact op met partners@musclemeals.nl om de mogelijkheden te bespreken.
  • Zakelijke partners
    Heb jij een sportschool, personal trainingsstudio, tankstation, bedrijf of winkel en wil je jouw werknemers en klanten gezonde en lekkere meal preps bieden?
    Dat kan! Wij hebben diverse opties voor zakelijke partners, lees hier