Meal prep

Meal prep

Voeding is essentieel om je sportdoelstellingen te behalen. Het voorbereiden van de juiste maaltijden kan best een uitdaging zijn. Meal prep maaltijden bieden hiervoor de uitkomst! Maak het jezelf makkelijk en bestel een kant en klare meal prep bij Muscle Meals.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Probeer ze vandaag nog!

Waarom is meal prep zo belangrijk?

Druk, druk, druk! Je bent pas laat klaar met werken, dan moet er natuurlijk nog getraind worden. Ondanks het tijdgebrek wil je wel de juiste voeding eten om je harde werk in de sportschool te ondersteunen. Je bereikt immers alleen je sportdoelen als je de juiste voedingswaarden binnen krijgt die bij jouw doelstelling past.

Misschien heb je juist wel moeite met het volgen van een voedingsschema, of heb je weinig inspiratie om goede sportmaaltijden klaar te maken. Mealpreppen kan een oplossing zijn! Dankzij een mealprep tover je doordeweeks binnen een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel en hou je extra vrije tijd over. Die tijd kun je gebruiken om te trainen, of juist even lekker op de bank te hangen en uit te rusten, want rust is ook belangrijk om goed in je vel te zitten. Een goede mealprep zorgt ervoor dat je progressie boekt in je trainingen. Je kan namelijk wel veel trainen, maar als je niet de juiste voeding eet, is het moeilijker om je sportdoelstellingen te behalen. Bovendien kan een prep maaltijd je er ook van weerhouden om een makkelijke maar ongezonde hap te eten. Stel je voor dat je thuiskomt van een drukke dag op werk en je hebt geen eten in huis. De verleiding is groot om iets te bestellen, want dat is wel zo makkelijk toch? Helaas draagt die pizza niet bij aan het behalen van je sportdoelstellingen. Een mealprep van Muscle Meals wel! Wij houden namelijk rekening met de juiste calorieën, macronutriënten, vitamines en mineralen die jij nodig hebt. Voor ieder sportdoel hebben we de beste mealprep klaarstaan. Om je te helpen bij je keuze hebben we deze gecategoriseerd:

  Voordelen van mealpreppen

  Een mealprep houdt dus in dat je meerdere maaltijden in een keer bereidt, zodat je de volgende dag - of misschien wel een hele week - eten klaar hebt staan in de vriezer. Zo ben je altijd verzekerd van een gezonde lunch of een voedzame avondmaaltijd na een drukke dag. Je hoeft het alleen nog maar even op te warmen. Een meal prep heeft nog veel meer voordelen dan alleen tijdsbesparing. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Het is de beste manier om je sportdieet te volgen
  • Ideaal om precies bij te houden hoeveel proteïne, vetten en koolhydraten je binnenkrijgt
  • Kan bijdragen aan een gezonder eetpatroon
  • Kan stress verminderen omdat het een dagelijkse zorg wegneemt

Meal prep maaltijden van Muscle Meals

Mealpreppen vraagt eenmaal om tijd. Dat kan ervoor zorgen dat je kiest voor minder goede maaltijden. Ook wil je natuurlijk niet steeds terugvallen op dezelfde recepten, omdat gevarieerd eten juist gezond is. Wij bezorgen een complete mealprep aan huis, wat het leven van iedere sporter makkelijker en voordeliger maakt. Zo blijft er voor jou meer tijd over om te trainen of andere leuke dingen te doen. Als je een mealprep bestelt bij Muscle Meals, kan je rekenen op:

 • Keuze uit vlees, vis, vega of zelfs een vegan meal prep
 • Hoogwaardige kwaliteit kip en beef. De kip is zelfs halal geslacht.
 • Snelle bezorging: op maandag tot en met donderdag voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis!
 • Een prep passend bij jouw sportdoel
 • Perfecte verdeling van macronutriënten
 • Duurzame ingrediënten vol van smaak

Mealprep kopen bij Muscle Meals

Meal prepping hoeft niet lastig te zijn: Ga voor Muscle Meals maaltijden! Zo hoef je zelf geen uren te spenderen in de keuken, maar krijg je toch de juiste voedingswaarden binnen. Kijk naar het bovenstaande assortiment en koop jouw favoriete prep. Maar je kunt ook helemaal zelf bepalen wat je eet! Stel je eigen meal prep samen door maaltijden te selecteren op onze sportmaaltijden pagina. Zo ben jij verzekerd van een goede voorraad in je diepvries en hoef je de maaltijden alleen nog maar even op te warmen in een pan, magnetron of oven.

Voeding is essentieel om je sportdoelstellingen te behalen. Het voorbereiden van de juiste maaltijden kan best een uitdaging zijn. Meal prep maaltijden bieden hiervoor de uitkomst! Maak het jezelf makkelijk en bestel een kant en klare meal prep bij Muscle Meals.