Spiermassa maaltijdpakketten

Spiermassa maaltijdpakketten

Ben je op zoek naar de goede voeding voor spieropbouw? Wij hebben op het menu een grote variatie aan eiwit en calorierijke maaltijden die jouw helpen je sportdoel te behalen. Ontdek op deze pagina de door ons samengestelde sport maaltijdpakketten voor het bulken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Ben je op zoek naar de goede voeding voor spieropbouw? Wij hebben op het menu een grote variatie aan eiwit en calorierijke maaltijden die jouw helpen je sportdoel te behalen. Ontdek op deze pagina de door ons samengestelde sport maaltijdpakketten voor het bulken.

Probeer ze vandaag nog!

Maaltijdbox voor spiermassa opbouwen

De periode waarin je spiermassa opbouwt, wordt ook wel bulken genoemd. Trainen en herstel zijn essentieel om spieren te kweken.

Goede sportmaaltijden is de derde factor die het succes van jouw proces bepaald. Tijdens het bulken creëer je een energieoverschot waardoor je lichaam voldoende energie en bouwstoffen binnenkrijgt die je spieren nodig hebben om te kunnen groeien. Voeding zien de meesten als de grootste uitdaging, want wat eet je precies tijdens het bulken? Het zou makkelijk zijn als je alles kon eten wat je wilt eten, zoals vette en suikerrijke maaltijden om zo aan het calorieoverschot te komen. Ook tijdens het bulken is het belangrijk dat je gezonde sportmaaltijden eet, zodat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Gezonde voeding bevat essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen. Je wilt natuurlijk genoeg energie hebben om zwaar te blijven trainen in de sportschool. Bestel je sportmaaltijden voor spieropbouw bij Muscle Meals. Kies bijvoorbeeld voor een sportmaaltijd met kip, sportmaaltijd vis of ga voor een sportmaaltijd rijst.

Tips voor het aankomen in spiermassa

Pure spiermassa kweken is een grote uitdaging. Wij helpen je graag door de juiste sportmaaltijden voor spiergroei te leveren. Zo kan jij je volledig focussen op je trainingen en hoef je niet meer na te denken over wat te eten, inkopen en het bereiden van maaltijden. Wat we natuurlijk het liefste zien is dat jij je sportdoel gaat bereiken. Daarom hebben we een aantal tips voor spiermassa opbouwen voor je op een rij gezet:

  • Zorg ervoor dat je clean blijft eten en niet alles in je mond stopt wat je tegenkomt. Kies de juiste voeding voor je spieren die veel bouwstoffen, vitamines en mineralen bevatten. Ook is het verstandig om je calorieoverschot niet te groot te maken, maar hooguit 200 tot 500 calorieën boven je behoefte te eten. Calorieën die je niet verbrandt worden opgeslagen als vet. Als je vetpercentage te hoog is, heb je het straks veel lastiger tijdens het droog trainen.
  • Zorg dat er genoeg eiwitten in je dieet zitten. Eiwitten tenslotte de bouwstenen van het lichaam. Hou ongeveer 1.5 tot 2 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht aan. Met een sportmaaltijd voor spiergroei van Muscle Meals weet je in ieder geval dat je geen eiwitten te kort komt. Ga voor een sportmaaltijd met kip of sportmaaltijd beef.

  • Het is belangrijk om insuline gevoelig te blijven tijdens het bulken. Als je vetpercentage al enigszins is opgelopen is het verstandig om een mini cut van 2 weken in te plannen. Kies daarvoor een sportmaaltijd voor het droog trainen of een sportmaaltijd voor het afvallen. Als je daarna weer je calorie inname zal verhogen zal je zien dat je veel progressie boekt!
  • Alle sportmaaltijden op een dag zijn belangrijk tijdens het bulken, maar een post-workout meal is cruciaal om spierafbraak te voorkomen. Zorg er daarom altijd voor dat je een voedzame maaltijd klaar hebt staan als je terugkomt van een zware training!
  • Neem genoeg hersteltijd van je trainingen voor maximaal resultaat. Kies er bijvoorbeeld voor om 4 tot 5 keer in de week te trainen en verdeel dit over verschillende spiergroepen.

Waarom Muscle Meals?

Wil jij je sportdoelen bereiken maar heb je geen tijd of zin om uren te spenderen in de keuken? Laat ons je sportmaaltijd pakketten voor spiermassa leveren! Het bedenken, bereiden en samenstellen van maaltijdboxen voor sporters is onze passie. We kiezen onze ingrediënten zorgvuldig uit, want we werken alleen met duurzame producten afkomstig uit Europa. Volgens de reviews van onze klanten proef je dat terug! Een maaltijd voor spiergroei van Muscle Meals heeft een uitzonderlijke smaak. Heb je de laatste sportmaaltijd uit de diepvries gepakt? Bestel voor 23:59 uur je nieuwe sport maaltijdpakketten, zodat je deze de volgende dag nog in huis hebt. Heb je een ander sportdoel? Kijk dan ook eens bij sportmaaltijden voor afvallen of ga voor een sportmaaltijd droog trainen.

Sportmaaltijden voor spiergroei bestellen

Twijfel niet langer en bestel je sportmaaltijden voor jouw sportdoel bij Muscle Meals. Zo maak je het een stuk makkelijker om jouw ideale fysiek te bereiken. Verzeker jezelf van een goede voorraad in de diepvries zodat je altijd een sportmaaltijd voor spiergroei achter de hand hebt als je thuis komt van een lange werkdag of zware training. Niets is zo belangrijk als een post workout meal om je spieren op te bouwen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om zelf je maaltijdpakket samen te stellen. Kijk eens bij een sportmaaltijd pasta, sportmaaltijd rijst of ga voor een sportmaaltijd met vis.