Sportmaaltijd pakketten

Sportmaaltijd pakketten

Ben je op zoek naar sportmaaltijd pakketten? Wij hebben sport maaltijdpakketten samengesteld voor verschillende sportdoelen. Of je nu wilt afvallen, droog trainen of spiermassa gaat opbouwen, wij hebben de perfecte meals selectie voor je klaar staan. Met Muscle Meals heb je binnen 5 minuten een gezonde sportmaaltijd op tafel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-60 van 77

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-60 van 77

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Probeer ze vandaag nog!

Welke sport maaltijdpakket is het beste voor mij?

Wij hebben gezonde maaltijdpakketten in huis voor iedere sporter. Het juiste maaltijdpakket is afhankelijk van jouw persoonlijke sportdoel. Om je te helpen bij je keuze hebben we de sportmaaltijden gecategoriseerd.

Maaltijdpakket voor afvallen

Wil jij graag afvallen? Zorg dan dat je de juiste ingrediënten in huis hebt! Door te kiezen voor een maaltijdbox voor het afvallen weet je in ieder geval zeker dat je een goede voorraad aan gezonde maaltijden in je diepvries hebt liggen.. Als je wilt afvallen dan moet je ervoor zorgen dat je minder calorieën eet dan dat je verbrand. Onze maaltijden voor het afvallen bevatten slechts 300 tot 400 calorieën. Ook weet je dat je met Muscle Meals voldoende voedings- en bouwstoffen binnenkrijgt. Deze zijn namelijk essentieel om je doelstellingen te behalen. In iedere maaltijd zit een goede portie groente voor een gezonde dosis vitamines. Het hoge eiwitgehalte zorgt ervoor dat jij langer verzadigd blijft en het afvallen dus een stukje makkelijker wordt.

Maaltijdpakket voor droog trainen

Met droog trainen wil je, net zoals bij het afvallen, minder calorieën eten dan dat je verbrand. Daardoor zorg je ervoor dat jouw vetpercentage wordt verlaagt en je spieren beter zichtbaar worden. Bij droog trainen wordt de focus wel nog meer gelegd op spierbehoud. De calorieën komen bij dit doel daarom voornamelijk uit eiwitten en minder uit koolhydraten. Toch heb je koolhydraten nodig om genoeg energie te hebben om zwaar te blijven trainen. Probeer daarom vooral voor en na je training koolhydraten te eten zodat jij je energiereserves aanvult. Onze droogtrain maaltijdpakketten zijn ideaal om dit doel te bereiken. Een sportmaaltijd uit dit pakket heeft zo ongeveer tussen de 400 en 500 calorieën. Natuurlijk zijn ze altijd rijk aan eiwitten, groenten en aangevuld met een koolhydratenbron. Denk hierbij aan rijst , pasta of zoete aardappel.

Maaltijdpakket voor spiermassa (bulken)

Om spiermassa op te bouwen, ook wel bulken genoemd, is het belangrijk dat je de intensiteit van je trainingen verzwaard, maar wat misschien wel nog belangrijker is de juiste voeding. Tijdens het bulken dien je juist meer te eten dan dat je verbrand. Nu is het makkelijk gedacht om alles te eten wat je wilt eten, maar ook nu is het van belang dat je voedzame maaltijden eet zodat je geen voedingsstoffen tekort komt. Zo heb je genoeg energie en kracht om optimaal te blijven presteren in de gym. Daarom hebben wij het ideale sport maaltijdpakket voor spiermassa opbouwen voor je samengesteld. Een sportmaaltijd voor spieropbouw bij Muscle Meals heeft tussen de 700 en 800 calorieën. De perfecte hoeveelheid om jouw doel te bereiken!

Waarom kiezen voor maaltijdpakketten van Muscle Meals?

Wij bezorgen sport maaltijdpakketten aan huis, wat het leven van iedere sporter makkelijker en voordeliger maakt. Het bereiden van goede sportmaaltijden vraagt om tijd en enigszins kennis over voeding. Dit werk nemen wij maar al te graag uit handen! Het bedenken, bereiden en samenstellen van goede maaltijdpakketten is onze passie. Zo blijft er voor jou meer tijd over om te trainen of andere leuke dingen te doen. Bovendien gebruiken wij altijd duurzame producten afkomstig uit Europa. Deze hebben altijd een uitzonderlijk goede smaak en dat blijkt ook uit de reviews van onze klanten. Bestel onze maaltijdboxen en probeer het zelf eens uit! Bij Muscle Meals kun je altijd rekenen op een snelle bezorging. Geef je menu door op werkdagen voor 23:59 uur, dan zorgen wij ervoor dat je de volgende dag nog een goed gevulde vriezer hebt. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is het even opwarmen in de pan, magnetron of oven. Binnen een handomdraai heb jij een voedzame maaltijd op tafel.

Maaltijdbox bestellen

Kortom, een kant en klare maaltijdbox bestel je voor ieder sportdoel bij Muscle Meals online. Zo hoef je zelf geen uren te spenderen in de keuken, maar krijg je toch de gezonde voeding binnen die bijdraagt aan het behalen van jouw sportdoel. Kijk naar het bovenstaande assortiment en kies jouw favoriete maaltijdpakket uit. Wil je het toch liever zelf samenstellen? Geen probleem, dat kan! Kijk daarvoor bij onze sportmaaltijden.

Ben je op zoek naar sportmaaltijd pakketten? Wij hebben sport maaltijdpakketten samengesteld voor verschillende sportdoelen. Of je nu wilt afvallen, droog trainen of spiermassa gaat opbouwen, wij hebben de perfecte meals selectie voor je klaar staan. Met Muscle Meals heb je binnen 5 minuten een gezonde sportmaaltijd op tafel.