Sportmaaltijden droog trainen

Sportmaaltijden droog trainen

Ben je al een tijdje fanatiek aan het trainen en wil je graag je spiermassa zichtbaar maken? Tijd om droog te trainen dus! Om je droog trainen sportdoelen te ondersteunen hebben wij de perfecte sportmaaltijden voor je samengesteld.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Probeer ze vandaag nog!

Droog trainen en voeding

Met droog trainen zorg je ervoor dat jij je vetpercentage verlaagt waardoor je spieren beter zichtbaar zijn. Je werkt natuurlijk niet zo hard om je spieren vervolgens verborgen te houden onder een laagje vet.

Droog trainen wordt ook wel cutten genoemd. Het is het tegenovergestelde van bulken, waarbij je spiermassa geleidelijk opbouwt. Het is nu juist de kunst om deze droge spiermassa te behouden en spierafbraak te voorkomen. Voeding en droog trainen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om dit doel te bereiken. De focus bij droogtrain maaltijden (ook wel cut maaltijd) wordt nog meer gelegd op spierbehoud. Om tot droge spieren te komen is het belangrijk dat je de juiste hoeveelheid calorieën eet. Hoeveel calorieën jij moet eten voor droge spiermassa? Om optimaal resultaat te bereiken zou je 200 tot 500 calorieën onder je caloriebehoefte moeten eten. Zo creëer je slechts een klein tekort waardoor je zoveel mogelijk spierafbraak voorkomt. De beste cut maaltijden bestaan ook uit een juiste verdeling van de macronutriënten (eiwitten, koolhydraten en vetten). Een sportmaaltijd van Muscle Meals is daarom rijk aan eiwitten. Natuurlijk vergeten we ook de koolhydraten en gezonde vetten niet, want deze zorgen ervoor dat je genoeg energie hebt om zwaar te blijven trainen. Ga bijvoorbeeld voor een sportmaaltijd met zoete aardappel of een sportmaaltijd pasta. In ieder geval is er genoeg droog trainen voeding op deze pagina te vinden.

Tips tijdens het droog trainen

Droog trainen is helaas niet iets wat je binnen één week bereikt. Maar hey, Rome is ook niet gebouwd in één dag. Droog trainen vraagt om intensieve trainingen, discipline, consequente en natuurlijk de juiste droog trainen voeding. Bestel deze bij ons! Daardoor hoef je zelf geen tijd te spenderen in de keuken en nieuwe cut maaltijden te bedenken. Wat wij het aller liefste zien is dat jij je sportdoelen daadwerkelijk gaat bereiken. Daarom hebben we een aantal tips voor droog trainen op een rijtje gezet:

  • Eiwitten zijn super belangrijk in een droogtrain maaltijd. Het zijn tenslotte de bouwstoffen voor je spieren. Velen vragen zich af: ‘Hoeveel eiwitten moet ik per dag eten?'. Dat is voor iedereen verschillend. Hou ongeveer 1.5 tot 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht aan. In een sportmaaltijd voor droog trainen van Muscle Meals weet je zeker dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Probeer een sportmaaltijd met kip eens uit, of ga jij liever voor een sportmaaltijd beef? Natuurlijk kan het ook allebei, want onze meals bewaar je tot 3 maanden lang in de diepvries.
  • Vergeet ook de micronutriënten niet! Bij ons is een cut maaltijd altijd verrijkt met een lekker portie groente waar de micronutriënten onder andere in zitten. Maar omdat je tijdens het droogtrainen minder calorieën eet dan je behoefte, doe je er verstandig aan om daarnaast extra vitamines te nemen.

  • Naast dat voeding voor droog trainen super belangrijk is, moet je er ook voor zorgen dat je genoeg water drinkt. Of je het wilt geloven of niet, water is de beste vetverbrander die je kunt krijgen. In de lever wordt vet verwerkt en die heeft genoeg water nodig om te blijven functioneren. Als je jezelf niet genoeg hydrateert wordt het verbrandingsproces vertraagd. Bovendien heeft het slechte gevolgen voor je spieren en gewrichten.
  • Hou een voedingsschema voor droog trainen bij. Zo weet je precies wat je eet en krijg je de juiste hoeveelheid calorieën binnen. Op iedere productpagina van onze sportmaaltijden zie je precies hoeveel calorieën en voedingsstoffen een maaltijd bevat. Wel zo makkelijk, zodat je het direct in je eetschema kan implementeren.
  • Trainen en voeding bepalen het succes van jouw proces! Train zwaar om spiermassa te kweken en wissel je trainingen af met HIIT (High Intensity Interval Training) training.

Waarom kiezen voor cut maaltijd van Muscle Meals?

Een goede maaltijd voor droogtrainen (cutten) vraagt om tijd en kennis over voeding. Met onze sportmaaltijden kun jij eenvoudig je vetpercentage verminderen en je ideale fysiek bereiken. Wij houden namelijk rekening met de juiste verhoudingen tussen de macronutriënten en zorgen ervoor dat jij voldoende energie, vitamines en mineralen binnenkrijgt. Zo blijf je optimaal presteren in de gym, op het veld of in de ring. Bovendien zijn onze cut maaltijden verrijkt met duurzame producten, altijd afkomstig uit Europa. Bij ons kun je rekenen op een snelle levering. Heb je de maaltijden in huis? Het enige wat jij nog hoeft te doen is het opwarmen in de magnetron, oven of in de pan. Makkelijker kan bijna niet! Met Muscle Meals weet je altijd zeker dat je een gezonde sportmaaltijd in huis hebt om bij te komen van je zware training of als je zoekt naar een lunch voor de volgende dag op werk.

Waarom kiezen voor maaltijden droog trainen van Muscle Meals?

Bestel vandaag nog jouw droogtrain maaltijden/ cut maaltijden en bereik jouw ideale vetpercentage. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is morgen in huis. Wil je verzekerd zijn van een goede voorraad in de diepvries? Kies dan voor onze droog trainen maaltijdpakketten, zodat je zeker weet dat je niets te kort komt. Maar natuurlijk kun jij ook zelf je maaltijd pakket samenstellen op deze pagina. Heb jij het gewenste vetpercentage bereikt en wil je graag weer spiermassa opbouwen? Neem dan eens een kijkje bij onze maaltijden voor spiermassa. Ben je al een tijdje fanatiek aan het trainen en wil je graag je spiermassa zichtbaar maken? Tijd om droog te trainen dus! Om je droog trainen sportdoelen te ondersteunen hebben wij de perfecte sportmaaltijden voor je samengesteld.

Ben je al een tijdje fanatiek aan het trainen en wil je graag je spiermassa zichtbaar maken? Tijd om droog te trainen dus! Om je droog trainen sportdoelen te ondersteunen hebben wij de perfecte sportmaaltijden voor je samengesteld.