Sportmaaltijden halal

Sportmaaltijden halal

Op zoek naar halal sportmaaltijden? Bij Muscle Meals bereiden wij kant en klare sportmaaltijden voor ieder dieet en ieder sportdoel. Bestel je halal sportmaaltijden gemakkelijk en snel online! Zo houd jij meer tijd over voor je trainingen!

Bekijk hier het Halal certificaat

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 41

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Probeer ze vandaag nog!

Waar moet een halal sportmaaltijd aan voldoen?

Moslims mogen alleen voedsel eten dat halal is. Daarom hebben wij speciaal halal sportmaaltijden ontwikkeld. Het vlees is afkomstig uit een beperkt aantal dieren en deze zijn op rituele wijze geslacht en uitgebloed.

Het vlees dient gezegend te worden door een imam tijdens de slachting. Daarnaast zijn er eisen aan de manier waarop het dier gefokt en gehouden moet zijn voordat het halal genoemd mag worden. Onze halal maaltijden worden gescheiden bereid van de andere sportmaaltijden en zijn daarmee in het bezit van het halal certificaat .

Halal sportmaaltijden voor spiermassa

Wanneer je wilt aankomen in spiermassa moet je meer eten dan dat je verbrandt. De halal sportmaaltijden gericht op spiermassa zijn daarom grote porties bestaande uit een vlees, vis of vleesvervanger, een portie groenten en een goede bron van koolhydraten zoals rijst of pasta. Door de juiste voedingsstoffen blijf jij je lekker fit en energiek voelen. Daardoor heb je genoeg kracht om er helemaal tegenaan te gaan in de gym!

Halal sportmaaltijden voor droog trainen

Bij droog trainen ligt de focus op het verlagen van de vetmassa en tegelijkertijd het behouden van de spiermassa. Daarom zou je niet te ver onder je caloriebehoefte moeten eten, omdat je anders teveel spiermassa afbreekt. Onze halal sportmaaltijden voor droog trainen bestaan daarom uit een lekker stukje vlees, vis of vleesvervanger, met een kleine portie koolhydraten en lekker verse groenten. Natuurlijk is er rekening gehouden met een optimale verdeling tussen de macronutriënten. Zo scoor je bij Muscle Meals altijd een halal sportmaaltijden die rijk is aan eiwitten voor het behoud van spiermassa!

Halal sportmaaltijden voor afvallen

Wil jij een paar extra kilo’s verliezen en eet je halal? Dan zou je moeten kiezen voor de halal sportmaaltijden voor het afvallen. Deze halal maaltijden zijn koolhydraatarm, want koolhydraatarm eten is namelijk een effectieve manier om af te vallen. Je lichaam verteert koolhydraten sneller dan eiwitten. Een goede portie halal kip zorgt er daarom voor dat jij extra lang verzadigd bent en dus niet al snel weer trek krijgt. Varieer lekker met verschillende groenten of ga eens voor een sportmaaltijd vis ,vegan sportmaaltijd. Zo wordt het niet snel saai!

Waarom kiezen voor Muscle Meals?

Wil jij het maximale uit je trainingen halen? Dan is gezond eten super belangrijk zodat je voldoende kracht en energie hebt om te knallen in de gym. Laat ons je halal sportmaaltijden bereiden! Zo houd je tijd over en daarbij houden wij rekening met de perfecte verhouding tussen de macronutriënten. Je hoeft niet meer in dubio te zitten over wat je vanavond weer eens moet gaan eten en je bent geen tijd kwijt aan boodschappen doen. En reken maar op een halal sportmaaltijd boordevol smaak! Wij koken namelijk alleen met duurzame ingrediënten van de beste kwaliteit, afkomstig uit Europa. Dat proef je zeker! Volgens de reviews van onze klanten hebben Muscle Meals een fantastische smaak..

Halal sportmaaltijden bestellen bij Muscle Meals

Waar wacht je nog op? Bestel jouw halal maaltijd voor 17:00 uur, dan wordt het de volgende dag nog bezorgd! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het opwarmen in de magnetron, pan of oven. Zo tover jij binnen een paar seconden een heerlijk voedzaam gerecht op tafel. Wij verzorgen complete meal preps voor ieder sportdoel. Kijk daarom eens bij sportmaaltijd pakketten afvallen, sportmaaltijd pakketten droog trainen, sportmaaltijd pakketten spiermassa en sportmaaltijd pakketten conditie.

Op zoek naar halal sportmaaltijden? Bij Muscle Meals bereiden wij kant en klare sportmaaltijden voor ieder dieet en ieder sportdoel. Bestel je halal sportmaaltijden gemakkelijk en snel online! Zo houd jij meer tijd over voor je trainingen!

Bekijk hier het Halal certificaat