Keto Maaltijden

Keto Maaltijden

Voor iedereen en voor elk doel hebben we bij Muscle Meals kant-en-klaarmaaltijden in het assortiment. Wil je starten aan een keto dieet of wil je koolhydraten zo veel mogelijk vermijden? Dan hebben we de perfect samengestelde keto maaltijden voor jou! Wij hebben deze maaltijden met zorg bereid met verse producten. Jij hoeft de gerechten niet eerst af te wegen of rekening te houden met het aantal koolhydraten in je maaltijden, dat hebben wij al voor je gedaan. Interesse in onze keto maaltijden? Bekijk ze dan snel op deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

WAT IS EEN KETO DIEET?

Keto maaltijden eet je als je je houdt aan het zogenoemde keto dieet. Een keto dieet, oftewel een ketogeen dieet, houdt simpel gezegd in dat je per dag niet meer dan 15 tot 30 gram koolhydraten mag eten. Het doel van een keto dieet is afvallen, maar ook verbetert het je bloedsuikerspiegel en je mentale gezondheid. Je lichaam gaat met een keto dieet op een andere manier energie verbruiken. Je lichaam haalt namelijk de energie die het nodig heeft uit je vetreserve, omdat het amper koolhydraten binnenkrijgt. Je verliest dus vet wanneer je een ketogeen dieet volgt. Door dit proces komt je lichaam in een ‘ketose’, omdat je de natuurlijke brandstof, namelijk koolhydraten, wegneemt.  

KETO MAALTIJDEN VAN MUSCLE MEALS

Bij keto maaltijden gaat het erom dat je vrijwel geen koolhydraten eet, maar dat je juist meer vetten tot je zal nemen. Dat komt omdat je lichaam gebruik zal maken van deze vetten als brandstof, in plaats van de koolhydraten. Het is veel werk om telkens weer uit te zoeken hoeveel koolhydraten en vetten ergens inzitten. Ook moet je veel wegen en de juiste producten zoeken. Maar onze Muscle Meals nemen dit probleem weg! Wij hebben dit werk namelijk al voor je gedaan. Al onze keto maaltijden zijn met zorg samengesteld en bereid. Ze zitten boordevol voedingsstoffen die jij nodig hebt om je keto dieet te volgen. De keto maaltijden van Muscle Meals zijn perfect als je wilt afvallen of wilt droogtrainen. Je verlaagt namelijk je vetpercentage, waardoor je kilo’s kwijtraakt en je spieren meer zichtbaar worden. 

DE VOORDELEN VAN KETO MAALTIJDEN

De kant-en-klare keto maaltijden van Muscle Meals zitten boordevol voordelen. Zo is natuurlijk het grootste voordeel dat je zelf niet hoeft te zwoegen in de keuken om de maaltijd klaar te maken. Wij hebben dit werk al voor je gedaan waardoor je de maaltijd alleen nog maar even hoeft op te warmen. Tijdens het samenstellen van de maaltijden hebben we ook rekening gehouden met al je benodigde voedingsstoffen. Stel, je wilt afvallen, maar nog wel je spieren behouden, dan moet je wel voldoende eiwitten binnenkrijgen. Onze met zorg samengestelde keto maaltijden zitten ook nog eens vol eiwitten, zodat je spieren nog steeds de juiste voeding krijgen. Wanneer je een keto dieet volgt, hoef je niet bang te zijn dat je een hongergevoel krijgt. Bij het volgen van een ketogeen dieet, heb je meer ketonen in je lichaam. Ketonen zijn verbindingen die je lever aanmaakt vanuit je vetvoorraad als je bloedsuiker laag is. De ketose zorgt ervoor dat je hongergevoel wordt onderdrukt, waardoor je minder snel honger hebt. Zo zitten er veel voordelen aan keto maaltijden. In combinatie met de voordelen van de kant-en-klare keto maaltijden van Muscle Meals, kun je zorgeloos genieten van overheerlijke keto maaltijden! 

WAAROM DE KETO MAALTIJDEN VAN MUSCLE MEALS?

Geen zin om boodschappen te doen? Of heb je eigenlijk helemaal geen tijd om te koken? Dan zijn de kant-en-klaarmaaltijden van Muscle Meals de perfecte uitkomst voor jou. Er gaat veel tijd zitten in koken, zeker wanneer je een ketogeen dieet wilt volgen. Dan is het prettig als je veel tijd kunt besparen die je anders in de keuken had moeten doorbrengen. De keto maaltijden van Muscle Meals staan in een handomdraai op tafel en besparen daardoor een hoop tijd. Bij Muscle Meals kun je ook maaltijden bestellen voor een hele week en zelfs voor twee weken. Je bestelt ze eenvoudig en bewaard ze dan in de vriezer. Ze blijven daardoor vers en nog eens heel lekker. Scheelt je weer een paar bezoekjes aan de supermarkt. 

KANT-EN-KLARE KETO MAALTIJDEN AAN HUIS

Het bestellen van maaltijden aan huis scheelt een hoop tijd voor veel mensen. Je hoeft geen boodschappen te doen en je kunt eenvoudig online je maaltijden bestellen. Het voordeel van de kant-en-klaarmaaltijden van Muscle Meals, is naast dat je geen boodschappen meer hoeft te doen, je ook niet meer elke dag een recept hoeft uit te zoeken of je producten hoeft te wegen. Bij Muscle Meals hebben we een ruim assortiment maaltijden, waaronder ook keto maaltijden. Kies begin van de week welke maaltijden jou lekker lijken, of kies voor een maaltijdpakket, en die bezorgen we de volgende dag bij jou aan de deur. Doordat de maaltijden zijn verpakt met droogijs, blijven ze zeker 48 uur lang bevroren. Hierdoor ontvang je altijd verse maaltijden thuis. Even in de vriezer en dan kun jij altijd genieten van een verse kant-en-klaarmaaltijd aan huis.

KETO MAALTIJDEN BESTELLEN BIJ MUSCLE MEALS

Ben je geïnteresseerd geraakt in de keto kant-en-klaarmaaltijden van Muscle Meals? Bestel dan vandaag nog jouw maaltijden bij Muscle Meals. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Dan tover jij de volgende dag nog een verrassend lekker gerecht op tafel.

Een keer een avond geen keto maaltijd? Kijk dan eens bij onze vega maaltijden of gezonde maaltijden. Wil jij graag wat extra kilo's verliezen of je ideale fysiek creëren voor een speciale gelegenheid? Naast consequent en hard trainen bepaalt voeding grotendeels het succes van jouw proces. Om jouw doelen te ondersteunen, hebben wij voor jou de perfecte maaltijden samengesteld.

Voor iedereen en voor elk doel hebben we bij Muscle Meals kant-en-klaarmaaltijden in het assortiment. Wil je starten aan een keto dieet of wil je koolhydraten zo veel mogelijk vermijden? Dan hebben we de perfect samengestelde keto maaltijden voor jou! Wij hebben deze maaltijden met zorg bereid met verse producten. Jij hoeft de gerechten niet eerst af te wegen of rekening te houden met het aantal koolhydraten in je maaltijden, dat hebben wij al voor je gedaan. Interesse in onze keto maaltijden? Bekijk ze dan snel op deze pagina.