Waarom Muscle Meals?

Muscle Meals maakt gezond eten lekker en makkelijk, wij leggen je graag uit waarom:

 

Vers Bereid

Onze maaltijden worden vers bereid met kwalitatieve ingrediënten door onze eigen chefs. Elke maaltijd wordt met aandacht en liefde gemaakt, precies zoals het hoort.

Ice, Ice, Baby

Om onze maaltijden vers bij jou thuis te bezorgen, worden ze verzonden in een mobiele vriezer met droogijs. Hierin blijven de maaltijden tot wel 4 dagen bevroren.

Voor elke sporter

Wij zijn er voor elke sporter: of je net begint of een prof bent. Onze maaltijden bezitten precies de juiste voedingswaarden die bijdragen aan het behalen van jouw doelen.

Binnen 6 minuten op tafel

Na ontvangst kan je onze maaltijden direct bereiden of invriezen voor een later moment. Vergeet eindeloos koken, jouw gezonde maaltijd staat binnen 6 minuten op tafel.

Alle sportvoeding op 1 plek

Bij onze shop vind je niet alleen lekkere maaltijden, maar ook de krachtige supplementen, eiwitrijke snacks en gave merchandise. Hiermee heb jij alles in huis voor het behalen van jouw sportdoel!

 

De voordelen van Muscle Meals

Voor ons is het bedenken en bereiden van goede sportmaaltijden een passie. We gaan een stapje verder dan alleen recepten voor sportmaaltijden koken en leveren, want de kwaliteit van onze producten staat altijd voorop.

Naast dat de maaltijden vers, snel en makkelijk zijn, is de smaak ook uitstekend en uitdagend. Wij hebben op dit moment meer dan 50 variaties, zo wordt het eten van sportmaaltijden nooit saai.

 

 

 

 

Op een missie

Van je passie je werk maken, dat is het verhaal van Joey Snijders (oprichter van Muscle Meals). Wat begon als het preppen van maaltijden voor vrienden en familie, is uitgegroeid tot hét sportmaaltijden bedrijf van Nederland. Als fanatieke sporter en ondernemer zet hij zich dagelijks in voor zijn doel: gezonde sportvoeding beschikbaar maken voor iedereen.